Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/d/a/heidisundhosen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68 Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/d/a/heidisundhosen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35 Om os

Heidis und hosen

OM OS

Heidis und Hosen er et festligt og tilstedeværende band. Musikken er publikumsvenlig og inddragende.

Vi har en sprechstallmeister med, der arbejder for at engagere publikum med blandt andet sang, dans og fællesskål. Heidis und Hosen er en bladning af både mænd og kvinder, som med ægte tyrolerudklædning er garanti for tyrolerstemning og sjove oplevelser.

Vi har før spillet til fødselsdage, firmafester,  jubilæer og receptioner – og snart din fest?

Vores repertoire består af musik fra kendte kunstnere som:
Britney Spears, Madonna og DJ Ötzi alle med et tvist af polka, men vi spiller selvfølgelig også klassikerne “Du burde købe dig en tyrolerhat”, “Vi skåler for vores venner” og “Se Venedig og dø”.


Heidis und Hosen er et stort og energisk polkaband med rytme og humor, der uden tvivl vil få alle op af stolene og løfte ølglassene.

Skål – og vi ses!